INSCHRIJVEN

Inschrijvingen APC 2021

 

Inschrijven is mogelijk tot en met 25/04/2021. Lees de info op het tabblad “INFORMATIE” op onze website zeker even door alvorens in te schrijven.

Elke deelnemer betaalt €25 inschrijvingsgeld. Het inschrijvingsgeld dient gestort te worden op onderstaande rekening met de vermelding: “Inschrijvingsgeld 2021 voornaam achternaam”

 

Rekeningnummer Antwerp Percussion Competiton: 

IBAN: BE36 0636 2027 1181

BIC: GKCCBEBB 

 

Om in te schrijven heb je de volgende documenten nodig: 

  • Identiteitskaart 

  • Scan van partituren in pdf-formaat (ook de pianopartijen indien men met de pianobegeleider van APC wil werken) 

  • Eventuele begeleidende audiotracks

 

Let op! 

De inschrijving gebeurt via een Google form. Het is noodzakelijk om een Google-account te hebben om te kunnen inschrijven. Een Google-account kan gratis aangemaakt worden (en ook gelinkt worden aan uw huidige e-mailadres) via deze website: 

 

 

 

Inschrijven als deelnemer voor APC 2021 kan via deze Google form: 

Na de inschrijving krijgen jullie een automatisch bevestigingsbericht van de Google form, alsook een inschrijvingsbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Via de daarin vermelde link kunnen jullie de zonet gemaakte inschrijving eventueel later nog aanpassen of updaten (bv. toevoegen van partijen).

Alle kandidaten die zich ingeschreven hebben voor de editie van 28 februari 2021 blijven automatisch ingeschreven voor de uitgestelde editie van 16 mei 2021. Indien de deelnemer niet beschikbaar is voor de volgende datum, vragen we u ons dit te melden via info@antwerppc.be en wordt jullie inschrijvingsgeld teruggestort.

Diegenen die een wijziging willen aanbrengen aan hun programma kunnen dit altijd aanpassen via de link die ze gekregen hebben bij hun inschrijving. Indien dit niet zou lukken, mogen jullie dit altijd doorsturen naar ons voor 25 april 2021.